Selskapslokaler i Nydalen

Selskapslokaler i Nydalen for bryllup, julebord, middag, konfirmasjon, dåp, event, sommerfest, firmafest, etc.

Om du er på utkik etter selskapslokaler i Nydalen så er Selskapslokaler.no din perfekte guide for ditt selskap eller arrangement. Selskapslokaler.no tilbyr en stor oversikt over små og store selskapslokaler i Nydalen. Du finner alle typer av selskapslokaler i Nydalen som er egnede for deres anledning alt i fra rene selskapslokaler, restauranter, eventlokaler, bryllupslokaler, festlokaler, utesteder, charterbåter til hotell og mye mere. Du kan enkelt søke frem hvilke steder i Nydalen som kan ta i mot ditt selskap, ved å skrive inn antall personer og andre relevante søkekriterier, for deretter å få svar på hvilke steder som er tilgjengelige til ditt formål. Selskapslokalene blir da presentert med bilder, kart, fasiliteter, menyer og all relevant informasjon man trenger å vite. Du kan da velge blant de selskapslokaler i Nydalen du ønsker å sende en forespørsel til, en eller flere steder samtidig, og motta ulike tilbud. Enklere kan det ikke bli!

På Selskapslokaler.no finner du også tips og relevant informasjon hvordan arrangere et vellykket selskap, arrangement eller fest.

Tips til dekking med bestikk

Bestikket som skal benyttes først plasseres lengst vekk fra tallerkenen. Man spiser med bestikket ytterst først og deretter innover mot tallerkene. Som regel blir det da en liten forrettskniv som havner lengst høyre, og en liten forrett gaffel som plasseres lengst til venstre. Serveres det en suppe legges skjeen innenfor forrettskniven på høyre side. Den har da ingen tilsvarende til venstre. Følges suppen opp av en fiskerett dekkes det med en fiskekniv innenfor suppeskjeen til høyre og en fiskegaffel innenfor forrettsgaffelen. Nærmest tallerken kommer det bestikket man spiser hovedretten med

Les mer >

Bordskikk

Ikke alle vet på hvilken side men har borddamen sin. I Skandinavia sitter borddamen alltid til høyre. Borddamen skal alltid sette seg først, og kavaleren trekker gjerne ut stolen for henne, men dytter den aldri tilbake. Mens man sitter til bords er det normalt at kavaleren passer på at borddamen har noe i glasset, gjerne også noe på tallerkenen om det er tilgjengelig. Snakk og lytt til borddamen - vis interesse for henne.

Les mer >

Hvordan servere champagne?

Som all vin bør Champagne og musserende viner serveres ved riktig temperatur, mellom 8 og 10 grader.

Les mer >

Hvordan holde den perfekte festtalen

Din store fest krever en vel formulerte festtale med dine personlige budskaper og poenger. Morsom underholdende, intens, alvorlig eller emosjonelle, men først og fremst skal din tale være godt forberedt og personlig. De fleste av oss trenger å forberede og øve for å få frem de poengene vi ønsker i talen.. Selskapslokaler.no gir deg 10 tips om hvordan du forfatter og organiserer en festtale som vil imponere dine forventningsfulle gjester:

Les mer >

Hvorfor ikke ha en fest med tema?

En måte å forsterke stemningen på festen er å holde en fest med et tema. Det finnes mye å velge mellom. Du kan velge noe historisk, et sted, en farge, og med bare et ord og la gjestene tolke det fritt.

Les mer >