Registrering av selskapslokaler

Hvorfor lage en profil på Selskapslokaler.no

Internett er det mediet som brukes oftest når folk trenger å finne selskapslokaler. Derfor, er det naturligvis viktig å bli funnet.

Selskapslokaler.no kommer til å være en landsdekkende søkeportal målrettet mot alle som planlegger selskaper, fester, bryllup, firmafest og mye mer.

Brukerne vil enkelt og raskt få opp selskapslokaler og relevant informasjon om beliggenhet, fasiliteter, lokalets størrelse, bilder, kart og mye mere. Kunden kan søke hvor mange personer de trenger et lokale til, hvor de ønsker lokale og eventuelt egne ønsker. Søkeresultatet viser da de selskapslokalene som passer til deres kriterier. Kunden kan da velge å sende sin forespørsel til en eller flere selskapslokaler og få tilbud.

Basert på responsen vi har fått fra markedet, kan vi nesten garantere at du vil oppleve flere henvendelser fra genuint interesserte gjester når du vil bli presentert med en bedriftsprofil.

En profil på Selskapslokaler.no er målrettet markedsføring til en 100% relevant kundegruppe. Er du interessert i å få vite mere om Selskapslokaler.no og hvordan du kan få en profil hos oss så kan du fylle ut skjemaet under.

Det er gratis att ligge inne med stedets/lokalen sitt navn, adresse, telefonnummer og type av lokale. Ved og fylle i skjema så kommer det ikke noe som helst kostnader. Du kommer bli kontaktet av oss etter på om de forskjellige mulighetene og kostnad for att få bilder, tekster, linker til hjemmeside, menyer m.m.

Om du bare vil gi et tips om et sted så tar vi gjerne i mot dette også.   • Hva betyr dette?

    Lokaler med servering leier ikke ut kun lokale. Søker du uten servering står du helt fritt hvordan du ønsker legge opp selskapet. Med medbrakt drikke så får man ta med egen drikke som f eks egen bar, vin til maten osv.
  • obligatoriske felter *