Om Selskapslokaler.no

Om du er på utkikk etter ledige selskapslokaler eller festlokaler så er Selskapslokaler.no din perfekte guide. Selskapslokaler.no tilbyr en stor oversikt over små og store selskapslokaler i Norge. På Selskapslokaler.no kan du enkelt søke frem hvilke steder som kan ta i mot selskap, ved å skrive inn antall personer og andre relevante søkekriterier, for deretter å få svar på hvilke steder som er tilgjengelige til ditt formål. Selskapslokalene blir da presentert med bilder, kart, fasiliteter, menyer, video og all relevant informasjon man trenger å vite. Du kan da velge blant de du ønsker å sende en forespørsel til, en eller flere steder samtidig, og motta ulike tilbud. Enklere kan det ikke bli!

På Selskapslokaler.no finner du også tips og relevant informasjon hvordan arrangere et vellykket arrangement eller fest.

Om du er på utkik etter ledige selskapslokaler eller festlokaler så er Selskapslokaler.no din perfekte guide. Selskapslokaler.no tilbyr en stor oversikt over små og store selskapslokaler i Norge. På Selskapslokaler.no kan du enkelt søke frem hvilke steder som kan ta i mot selskap, ved å skrive inn antall personer og andre relevante søkekriterier, for deretter å få svar på hvilke steder som er tilgjengelige til ditt formål. Selskapslokalene blir da presentert med bilder, kart, fasiliteter, menyer, video og all relevant informasjon man trenger å vite. Du kan da velge blant de du ønsker å sende en forespørsel til, en eller flere steder samtidig, og motta ulike tilbud. Enklere kan det ikke bli!

På Selskapslokaler.no finner du også tips og relevant informasjon hvordan arrangere et vellykket arrangement eller fest.

 

For selskapslokaler og annonsører

Internett er det mediet som brukes oftest når folk trenger å finne selskapslokaler. Derfor, er det naturligvis viktig å bli funnet.

Selskapslokaler.no kommer til å være en landsdekkende søkeportal målrettet mot alle som planlegger selskaper, fester, bryllup, firmafest og mye mer.

Brukerne vil enkelt og raskt få opp selskapslokaler og relevant informasjon om beliggenhet, fasiliteter, lokalets størrelse, bilder, kart og mye mere. Kunden kan søke hvor mange personer de trenger et lokale til, hvor de ønsker lokale og eventuelt egne ønsker. Søkeresultatet viser da de selskapslokalene som passer til deres kriterier. Kunden kan da velge å sende sin forespørsel til en eller flere selskapslokaler og få tilbud.

Basert på responsen vi har fått fra markedet, kan vi nesten garantere at du vil oppleve flere henvendelser fra genuint interesserte gjester når du vil bli presentert med en bedriftsprofil.

En profil på Selskapslokaler.no er målrettet markedsføring til en 100% relevant kundegruppe. Er du interessert i å få vite mere om Selskapslokaler.no og hvordan du kan få en profil hos oss så kan du fylle ut skjemaet under.

Det er gratis att ligge inne med stedets/lokalen sitt navn, adresse, telefonnummer og type av lokale. Ved og fylle i skjema under Registrer lokaler så kommer det ikke noe som helst kostnader. Du kommer bli kontaktet av oss etter på om de forskjellige mulighetene og kostnad for att få bilder, tekster, linker til hjemmeside, menyer m.m.

Om du bare vil gi et tips om et sted så tar vi gjerne i mot dette også.