Selskapslokaler i Bergen

Selskapslokaler i Bergen for bryllup, julebord, middag, konfirmasjon, dåp, event, sommerfest, firmafest, etc.

Om du er på utkik etter selskapslokaler i Bergen så er Selskapslokaler.no din perfekte guide for ditt selskap eller arrangement. Selskapslokaler.no tilbyr en stor oversikt over små og store selskapslokaler i Bergen. Du finner alle typer av selskapslokaler i Bergen som er egnede for deres anledning alt i fra rene selskapslokaler, restauranter, eventlokaler, bryllupslokaler, festlokaler, utesteder, charterbåter til hotell og mye mere. Du kan enkelt søke frem hvilke steder i Bergen som kan ta i mot ditt selskap, ved å skrive inn antall personer og andre relevante søkekriterier, for deretter å få svar på hvilke steder som er tilgjengelige til ditt formål. Selskapslokalene blir da presentert med bilder, kart, fasiliteter, menyer og all relevant informasjon man trenger å vite. Du kan da velge blant de selskapslokaler i Bergen du ønsker å sende en forespørsel til, en eller flere steder samtidig, og motta ulike tilbud. Enklere kan det ikke bli!

På Selskapslokaler.no finner du også tips og relevant informasjon hvordan arrangere et vellykket selskap, arrangement eller fest.

Fingermat

Mange starter gjerne selskapet med litt fingermat. Server det gjerne på fat spredt i lokalet - det kan for mange være en "ice breaker" slik at gjestene blir bedre kjent før man setter seg til bords. Serveres gjerne sammen med et glass champagne eller litt vin/øl. Fingermaten kan forberedes i god før selskapet og er også dekorative. Ha gjerne fingermaten på små kjeks eller mørkt brød i biter, da er det litt mer mettende.

Les mer >

Snacks

En klassiker som passer for de fleste fester. Husk at noen (du?) skal rydde opp etter festen, så å unngå visse varianter av snacks kan være smart. Snacks med skall eller kjerner fører ofte til at avfallet kastes eller plasseres på de rareste steder.

Les mer >

Når kan man flagge?

Vil man pynte utenfor selskaplokalet sitt med flagg er det noen enkle regler å følge. I den lyse årstiden mellom 1. mars og 31. oktober kan man heise flagget kl. 8 om morgenen. Flagget skal fires ved solnedgang, men ikke senere enn kl. 21.

Les mer >

Hvordan holde den perfekte festtalen

Din store fest krever en vel formulerte festtale med dine personlige budskaper og poenger. Morsom underholdende, intens, alvorlig eller emosjonelle, men først og fremst skal din tale være godt forberedt og personlig. De fleste av oss trenger å forberede og øve for å få frem de poengene vi ønsker i talen.. Selskapslokaler.no gir deg 10 tips om hvordan du forfatter og organiserer en festtale som vil imponere dine forventningsfulle gjester:

Les mer >

Hvordan servere champagne?

Som all vin bør Champagne og musserende viner serveres ved riktig temperatur, mellom 8 og 10 grader.

Les mer >