Selskapslokaler i Trondheim

Selskapslokaler i Trondheim for bryllup, julebord, middag, konfirmasjon, dåp, event, sommerfest, firmafest, etc.

Om du er på utkik etter selskapslokaler i Trondheim så er Selskapslokaler.no din perfekte guide for ditt selskap eller arrangement. Selskapslokaler.no tilbyr en stor oversikt over små og store selskapslokaler i Trondheim. Du finner alle typer av selskapslokaler i Trondheim som er egnede for deres anledning alt i fra rene selskapslokaler, restauranter, eventlokaler, bryllupslokaler, festlokaler, utesteder, charterbåter til hotell og mye mere. Du kan enkelt søke frem hvilke steder i Trondheim som kan ta i mot ditt selskap, ved å skrive inn antall personer og andre relevante søkekriterier, for deretter å få svar på hvilke steder som er tilgjengelige til ditt formål. Selskapslokalene blir da presentert med bilder, kart, fasiliteter, menyer og all relevant informasjon man trenger å vite. Du kan da velge blant de selskapslokaler i Trondheim du ønsker å sende en forespørsel til, en eller flere steder samtidig, og motta ulike tilbud. Enklere kan det ikke bli!

På Selskapslokaler.no finner du også tips og relevant informasjon hvordan arrangere et vellykket selskap, arrangement eller fest.

Tips til drikke til festen

Skal du invitere til en fest? Å finne ut hvilken drikke man skal servere til fest er ikke alltid lett. Nedenfor har vi listet forskjellige ting som kan være bra å tenke på og noen forskjellige drinker.

Les mer >

Tips til dekking med bestikk

Bestikket som skal benyttes først plasseres lengst vekk fra tallerkenen. Man spiser med bestikket ytterst først og deretter innover mot tallerkene. Som regel blir det da en liten forrettskniv som havner lengst høyre, og en liten forrett gaffel som plasseres lengst til venstre. Serveres det en suppe legges skjeen innenfor forrettskniven på høyre side. Den har da ingen tilsvarende til venstre. Følges suppen opp av en fiskerett dekkes det med en fiskekniv innenfor suppeskjeen til høyre og en fiskegaffel innenfor forrettsgaffelen. Nærmest tallerken kommer det bestikket man spiser hovedretten med

Les mer >

Når kan man flagge?

Vil man pynte utenfor selskaplokalet sitt med flagg er det noen enkle regler å følge. I den lyse årstiden mellom 1. mars og 31. oktober kan man heise flagget kl. 8 om morgenen. Flagget skal fires ved solnedgang, men ikke senere enn kl. 21.

Les mer >

Hvordan holde den perfekte festtalen

Din store fest krever en vel formulerte festtale med dine personlige budskaper og poenger. Morsom underholdende, intens, alvorlig eller emosjonelle, men først og fremst skal din tale være godt forberedt og personlig. De fleste av oss trenger å forberede og øve for å få frem de poengene vi ønsker i talen.. Selskapslokaler.no gir deg 10 tips om hvordan du forfatter og organiserer en festtale som vil imponere dine forventningsfulle gjester:

Les mer >

Snacks

En klassiker som passer for de fleste fester. Husk at noen (du?) skal rydde opp etter festen, så å unngå visse varianter av snacks kan være smart. Snacks med skall eller kjerner fører ofte til at avfallet kastes eller plasseres på de rareste steder.

Les mer >