Selskapslokaler i Tiller

Selskapslokaler i Tiller for bryllup, julebord, middag, konfirmasjon, dåp, event, sommerfest, firmafest, etc.

Om du er på utkik etter selskapslokaler i Tiller så er Selskapslokaler.no din perfekte guide for ditt selskap eller arrangement. Selskapslokaler.no tilbyr en stor oversikt over små og store selskapslokaler i Tiller. Du finner alle typer av selskapslokaler i Tiller som er egnede for deres anledning alt i fra rene selskapslokaler, restauranter, eventlokaler, bryllupslokaler, festlokaler, utesteder, charterbåter til hotell og mye mere. Du kan enkelt søke frem hvilke steder i Tiller som kan ta i mot ditt selskap, ved å skrive inn antall personer og andre relevante søkekriterier, for deretter å få svar på hvilke steder som er tilgjengelige til ditt formål. Selskapslokalene blir da presentert med bilder, kart, fasiliteter, menyer og all relevant informasjon man trenger å vite. Du kan da velge blant de selskapslokaler i Tiller du ønsker å sende en forespørsel til, en eller flere steder samtidig, og motta ulike tilbud. Enklere kan det ikke bli!

På Selskapslokaler.no finner du også tips og relevant informasjon hvordan arrangere et vellykket selskap, arrangement eller fest.

Fingermat

Mange starter gjerne selskapet med litt fingermat. Server det gjerne på fat spredt i lokalet - det kan for mange være en "ice breaker" slik at gjestene blir bedre kjent før man setter seg til bords. Serveres gjerne sammen med et glass champagne eller litt vin/øl. Fingermaten kan forberedes i god før selskapet og er også dekorative. Ha gjerne fingermaten på små kjeks eller mørkt brød i biter, da er det litt mer mettende.

Les mer >

Snacks

En klassiker som passer for de fleste fester. Husk at noen (du?) skal rydde opp etter festen, så å unngå visse varianter av snacks kan være smart. Snacks med skall eller kjerner fører ofte til at avfallet kastes eller plasseres på de rareste steder.

Les mer >

Hvorfor ikke ha en fest med tema?

En måte å forsterke stemningen på festen er å holde en fest med et tema. Det finnes mye å velge mellom. Du kan velge noe historisk, et sted, en farge, og med bare et ord og la gjestene tolke det fritt.

Les mer >

Tips til dekking med bestikk

Bestikket som skal benyttes først plasseres lengst vekk fra tallerkenen. Man spiser med bestikket ytterst først og deretter innover mot tallerkene. Som regel blir det da en liten forrettskniv som havner lengst høyre, og en liten forrett gaffel som plasseres lengst til venstre. Serveres det en suppe legges skjeen innenfor forrettskniven på høyre side. Den har da ingen tilsvarende til venstre. Følges suppen opp av en fiskerett dekkes det med en fiskekniv innenfor suppeskjeen til høyre og en fiskegaffel innenfor forrettsgaffelen. Nærmest tallerken kommer det bestikket man spiser hovedretten med

Les mer >

Tips til dekking med glass

Det er flere måter å plassere glasset. Det mest vanlige i Norge er at de står i en rad over tallrekkene, og at man drikker av dem fra høyre til venstre med vannglasset lengst til høyre. Ved dekking skal da rødvinsglass plasseres rett i midten av kuverten og de ??andre glassen i følgende rekkefølge fra høyre: vannglass, hvitvinsglass, rødvinsglass, portvinsglass. Serveres det sherry til suppen, kommer dette glasset i mellom vannglasset og hvitvinsglass, hvis du ønsker komplett oppsett med glass.

Les mer >