Velkommen til Selskapslokaler.no

Selskapslokaler.no har et mål at bli en landsdekkende søkeportal rettet mot alle som planlegger selskaper, fester, bryllup, firmafest og arrangementer etc.

Om du er på utkik etter ledige selskapslokaler eller festlokaler så er Selskapslokaler.no din perfekte guide. Selskapslokaler.no tilbyr en stor oversikt over små og store selskapslokaler i Norge. På Selskapslokaler.no kan du enkelt søke frem hvilke steder som kan ta i mot ditt selskap, ved å skrive inn antall personer og andre relevante søkekriterier, for deretter å få svar på hvilke steder som er tilgjengelige til ditt formål. Du kan da velge blant de du ønsker å sende en forespørsel til, en eller flere steder samtidig, og motta ulike tilbud. På Selskapslokaler.no finner du også tips og relevant informasjon hvordan arrangere et vellykket arrangement eller fest. Enklere kan det ikke bli!

Hvordan servere champagne?

Som all vin bør Champagne og musserende viner serveres ved riktig temperatur, mellom 8 og 10 grader.

Les mer >

Hvorfor ikke ha en fest med tema?

En måte å forsterke stemningen på festen er å holde en fest med et tema. Det finnes mye å velge mellom. Du kan velge noe historisk, et sted, en farge, og med bare et ord og la gjestene tolke det fritt.

Les mer >

Tips til dekking med glass

Det er flere måter å plassere glasset. Det mest vanlige i Norge er at de står i en rad over tallrekkene, og at man drikker av dem fra høyre til venstre med vannglasset lengst til høyre. Ved dekking skal da rødvinsglass plasseres rett i midten av kuverten og de ??andre glassen i følgende rekkefølge fra høyre: vannglass, hvitvinsglass, rødvinsglass, portvinsglass. Serveres det sherry til suppen, kommer dette glasset i mellom vannglasset og hvitvinsglass, hvis du ønsker komplett oppsett med glass.

Les mer >

Bordskikk

Ikke alle vet på hvilken side men har borddamen sin. I Skandinavia sitter borddamen alltid til høyre. Borddamen skal alltid sette seg først, og kavaleren trekker gjerne ut stolen for henne, men dytter den aldri tilbake. Mens man sitter til bords er det normalt at kavaleren passer på at borddamen har noe i glasset, gjerne også noe på tallerkenen om det er tilgjengelig. Snakk og lytt til borddamen - vis interesse for henne.

Les mer >

Snacks

En klassiker som passer for de fleste fester. Husk at noen (du?) skal rydde opp etter festen, så å unngå visse varianter av snacks kan være smart. Snacks med skall eller kjerner fører ofte til at avfallet kastes eller plasseres på de rareste steder.

Les mer >