Taket Steen & Strøm

Nedre Slottsgate 8, 0157 Oslo. Tlf. 93 01 33 10

Taket er et nytt eventlokale på toppen av Steen & Strøm. Lokalet fungerer som kjøkken, takterrasse, bar og unike selskapslokaler midt i Oslo sentrum.

TAKET har ulike lokaler for arrangementer med kapasitet oppmot 800 personer. Takterrasse på 340 kvm i kombinasjon med innendørs eventlokale, bar og lounge på 415 kvm.  

Solrik takterrasse med regnavskjerming med pergola, varme og lys som gjør ditt arrangement risikofritt i forhold til været.  

Nydelig innendørs lounge i vinterhage med glasstak og egen bar. Tilpasningsdyktige lokaler for å skreddersy ulike arrangementer.  

Vi tilbyr egen inngang mellom Gucci og Hermés i Nedre Slottsgate 8 med muligheter for mottakslounge i tilknytning til heis direkte opp til takterrassen.

SELSKAPSLOKALER

TAKET på Steen & Strøm har en fantastisk planløsning perfekt for å skreddersy ulike og unike arrangementer. Med kapasitet til oppmot 800 personer er det kun fantasien som setter grenser. På TAKET tilrettelegger vi for dagkonferanser og seminarer, i tillegg til ulike kveldsarrangementer.

EVENT

Nye lokaler med et godt utgangspunkt for å skape ditt beste arrangement. Kickoff, sommerfest, bryllup, lanseringer, konferanser eller eksklusive lukkede middagssamlinger.Vi gleder oss til å vise deg mulighetene på TAKET.

KJØKKEN

På TAKET har vi eget kjøkken som er egnet til arrangementer i alle størrelser. Kjøkkenet er ledet av Sebastian Myhre og hans team. Menyer vil være satt opp for å være et høydepunkt for alle typer arrangementer. På kjøkkenet har vi stort fokus på norske, kortreiste råvarer i sesong, og med innovative og lekende tvister. Spis godt, lev vel..hos oss på TAKET!

Ta kontakt for å booke ditt neste arrangement på TAKET via SEND FORESPØRSEL i menyen ovenfor. 

Planløsning, menyer og priser oversendes på forespørsel. 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kapasitet ved Taket Steen & Strøm

Maks: 800

Sittende ved bord: 550

Stående / mingle: 800

Fasiliteter ved Taket Steen & Strøm

Alkoholservering

Bartender inkludert

Internett

Lysanlegg

Scene

Tilrettelagt for rullestolbruker

Bankterminal

Bestikk og tallerken

Kjøkken

Matservering

Skjenkebevilling

Uteområde

Bar

Heis

Lydanlegg

Parkering mot betaling

Stoler og bord

Anledninger

Bedriftsarrangement

Firmafest

Kick Off

Middag

Sommerfest

Bryllup

Jubileum

Konferanse

Møte

Bursdag

Julebord

Konferanse og middag

Møte og middag